Hieronder vindt u de algemene voorwaarden van Zeilscholen.nl

Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op alle diensten die direct of indirect online beschikbaar worden gesteld via zeilscholen.nl. Door naar onze website te gaan, de pagina’s te bekijken, er gebruik van te maken en/of een cursus te boeken via het platform, erkent u en stemt u ermee in dat u onderstaande voorwaarden (inclusief de privacyverklaring) heeft gelezen, begrepen en hiermee akkoord gaat.

De door ons aangeboden online boekingsservice via de website zeilscholen.nl zijn eigendom van, worden beheerd en aan u aangeboden door de vereniging Koninklijk Nederlands Watersport Verbond (verder: het Watersportverbond) en worden alleen aangeboden voor uw persoonlijke, niet commerciële, gebruik, op onderstaande voorwaarden. Onze relatie met de aanbieders van zeilcursussen is onderworpen aan aparte algemene voorwaarden.

Via dit Platform bieden wij (het Watersportverbond) een online platform aan waar Reisaanbieders in hun professionele bedrijfsvoering hun producten en diensten voor reservering kunnen aanbieden (voor zover van toepassing) en waar relevante bezoekers van het Platform kunnen ontdekken, zoeken, vergelijken en een aankoop of betaling kunnen doen. Door een zeil- of surfcursus of reis te boeken gaat u een (contractueel bindende) relatie aan met de relevante Reisaanbieder(s) bij wie u een product of dienst (zoals van toepassing) afneemt. Wij zullen vanaf het moment dat u uw Reservering heeft gemaakt uitsluitend als tussenpersoon fungeren tussen u en de Reisaanbieder; wij zullen de gegevens van uw Reservering naar de betreffende Reisaanbieder(s) sturen en wij sturen u een bevestigingsmail voor en ten behoeve van de Reisaanbieder. Wij zijn echter niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor verkeerd ingevoerde e-mailadressen of foutieve gegevens en hebben geen enkele verplichting om deze gegevens te verifiëren.Het Watersportverbond verkoopt de zeil- en surf opleidingen van de bij haar aangesloten CWO- zeilscholen. De voorwaarden voor de uitvoering van deze opleiding ter plekke van de aanbieder (de zeilschool) prevaleren boven onderstaande algemene voorwaarden, welke kunnen afwijken van de algemene voorwaarden van de aanbiedende zeilschool.

Het boeken van een reis/cursus

Na iedere boeking van een reis wordt door zeilscholen.nl een formulier opgemaakt, waarmee de boeking wordt bevestigd. Op dit formulier (de boekingsbevestiging) staat vermeld: het boekingsnummer, de boekingsdatum, de bestemming, de reissom en de naam van de aanmelder. Ook een telefonische of internetboeking is bindend. Een speciale wens, zoals bijvoorbeeld een dieet, dient bij de reisaanbieder kenbaar gemaakt te worden. De bevestiging/rekening wordt gericht aan de deelnemer.

Annulering van de reis/cursus

Wanneer je de cursus wilt annuleren dan doe je dit bij de zeilschool waarbij je de cursus hebt geboekt. Zij hanteren hierbij hun eigen annuleringsvoorwaarden en zijn te vinden op de websites van de individuele zeilscholen. Door het maken van een boeking, gaat u akkoord met de relevante annuleringsvoorwaarden van de Reisaanbieder, en alle aanvullende voorwaarden van de Reisaanbieder die van toepassing kunnen zijn op de gereserveerde reis of cursus. Het Watersportverbond aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor de gevolgen van verlate aankomst of annulering.

Vrijblijvend aanbod

Er is sprake van een vrijblijvend aanbod dat door de Reisaanbieder kan worden herroepen. Dat is bijvoorbeeld het geval als een reis is volgeboekt.

Verzekeringen

Het is belangrijk om goed verzekerd op vakantie te gaan. Zorg dat je altijd het polisnummer van je eigen ziektekostenverzekering mee hebt, ook wanneer je een reisverzekering hebt afgesloten. Indien je medische kosten moet maken tijdens je vakantie, dan worden deze namelijk eerst geclaimd bij je eigen ziektekostenverzekering en pas daarna bij je reisverzekering. Waarschuw direct de reisleiding wanneer je iets kwijt bent, want voor de verzekering is het noodzakelijk dat je aangifte doet bij de politie! De reisleiding zal je hier uiteraard bij helpen. Cursisten zijn altijd zelf verantwoordelijk voor hun bagage en andere eigendommen. Zeilscholen.nl is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van bagage.

Bijzonderheden moet je opgeven

Wij gaan er van uit dat je kunt zwemmen en aan alle activiteiten mee kunt doen. Als dat niet het geval is, dan is het belangrijk dat je dit bij de reisaanbieder aangeeft. Wanneer de vaarschool met andere dingen rekening moet houden dan dien je dit ook bij de reisaanbieder op te geven.

Privacy

Het Watersportverbond respecteert uw privacy. In de privacyverklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens worden verwerkt en welke rechten u heeft.

Klachten

Iedere eis of klacht gericht aan het Watersportverbond of met betrekking tot de boekingsservice dient zo spoedig mogelijk te worden ingediend, maar in ieder geval binnen 30 dagen na de geplande dag van gebruik van de service.

Over het Watersportverbond

De boekingsservice wordt verzorgd door het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond, een vereniging naar Nederlands recht, gevestigd te Amsterdam (KvK nummer 40531714).

Inmiddels zin gekregen in een zeilkamp?

Zoek direct een zeilkamp of ontdek waarom een zeilkamp een onvergetelijke ervaring is!

Direct boeken

Zeilkampen groeien aan populariteit onder jongeren, dus wees er snel bij!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

2 Kinderen

Week 24