Ik weet niet goed welke boot ik moet kiezen, kunnen jullie helpen?

Tijdens het boekingsproces kunt u altijd contact opnemen met zeilscholen.nl via het contactformulier of door te bellen met de afdeling dienstverlening van het Watersportverbond op 030-3077500.

De kinderen die ik opgeef hebben verschillende leeftijden, kan dat?

De aangesloten zeilscholen bieden zeilkampen aan voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar oud. Vaak hebben ze hiervoor aparte accommodaties beschikbaar en organiseren ze aparte avondprogramma’s en zijn er verschillende bedtijden. Het kan voorkomen dat uw kinderen in een andere leeftijdsgroep zitten, maar ze komen elkaar vaak meerdere keren per dag tegen. Heeft u hierover nog vragen dan adviseert de zeilschool, waarbij u heeft geboekt, graag.

Neemt de zeilschool waarbij ik heb geboekt contact met mij op?

Nadat u via zeilscholen.nl heeft geboekt wordt de boeking naar de betreffende zeilschool doorgestuurd. De zeilschool neemt hierna zo spoedig mogelijk contact met u op om de specifieke details van de boeking door te nemen. Weet u niet zeker of u de juiste boot heeft gekozen dan kunt u dit aan de zeilschool voorleggen en eventuele bijzonderheden (bv. dieetwensen) kunnen worden doorgeven.

Boek ik bij Zeilscholen.nl of de zeilschool?

Zeilscholen.nl faciliteert het zoeken, boeken en betalen. De overeenkomst komt tot stand tussen de boeker en de betreffende zeilschool. Nadat u de boeking via Zeilscholen.nl heeft gedaan zal de zeilschool contact met u opnemen. De algemene voorwaarden van de betreffende zeilschool zijn dan ook van toepassing op uw boeking.

Hoe kan ik contact opnemen met zeilscholen.nl?

U kunt contact opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen met de afdeling dienstverlening van het Watersportverbond op 030-3077500.

Wanneer geef ik bijzonderheden (bv. dieetwensen) door?

Na uw boeking neemt de zeilschool contact met u op. Zij zullen de details omtrent de boeking met u doornemen. Dit is ook het moment waarop u bijzonderheden over uw kind(eren) door kunt geven. Alleen wanneer u bijzonderheden doorgeeft kunnen ze hier rekening mee houden.

Wat zijn jullie annuleringsvoorwaarden?

De annuleringsvoorwaarden van de zeilschool waarbij u heeft geboekt zijn van toepassing op uw boeking.

Inmiddels zin gekregen in een zeilkamp?

Zoek direct een zeilkamp of ontdek waarom een zeilkamp een onvergetelijke ervaring is!

Direct boeken

Zeilkampen groeien aan populariteit onder jongeren, dus wees er snel bij!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

2 Kinderen

Week 24