Voor kinderen is een zeil- of surfkamp een onvergetelijke ervaring; zelfstandig beslissingen nemen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken, net iets te laat naar bed gaan, de pret voor de bonte avond en iedere dag lekker actief bezig zijn op het water. .

Herinneringen maken

Voor veel kinderen is het misschien wel de eerste keer dat ze wat langer weg gaan van huis, niet bij opa of oma slapen, maar in een vreemde omgeving. Super spannend, maar wat een ervaring! Ze stappen misschien nog wat schoorvoetend over de drempel voor de inschrijving, maar aan het eind van de week zijn ze de dikste vriendjes met hun favoriete instructeur en spreken ze met hun vriendjes en vriendinnetjes af dat ze volgend jaar in dezelfde week weer samen op zeilkamp willen.

De bonte avond, wedstrijdjes zeilen op het meer, een avontuurlijke zeiltocht naar een dorpje of de kussengevechten als de instructeurs even niet kijken. Op zeilkamp gaan is een groot avontuur en mooie ontdekkingstocht. 

Als je ze weer op komt halen vallen ze waarschijnlijk bij het eerste stoplicht in slaap, maar komen ze thuis vol verhalen en mooie herinneringen.

Inmiddels zin gekregen in een zeilkamp?

Zoek direct een zeilkamp of ontdek waarom een zeilkamp een onvergetelijke ervaring is!

Direct boeken

Zeilkampen groeien aan populariteit onder jongeren, dus wees er snel bij!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

2 Kinderen

Week 24