Het Watersportverbond maakt zich samen met haar aangesloten zeilscholen sterk voor de watersport.

Zeilscholen.nl

Dit boekingsplatform biedt in één oogopslag een overzicht van beschikbare zeil- of surfkampen bij verschillende aanbieders. Niet langer websites vergelijken op aanbod, prijs en beschikbaarheid, maar via één zoekopdracht precies de vakantie vinden die je zoekt. Met zeilscholen.nl faciliteert het Watersportverbond het zoeken, boeken en betalen. De overeenkomst komt tot stand tussen de boeker en de reisaanbieder.

Aangesloten zeilscholen

De zeilscholen, aangesloten bij het Watersportverbond, werken samen met het Watersportverbond om meer kinderen kennis te laten maken en door te laten stromen in de watersport. De zeilscholen ontvangen jaarlijks honderden kinderen die voor het eerst kennis maken met zeilen of surfen. Zij laten deze kinderen op een fantastische manier zien en ervaren hoe leuk en leerzaam het is. De aangesloten zeilscholen bestaan vaak al tientallen jaren en worden geleid door bevlogen eigenaren en hun team van walstaf, instructeurs, coaches en opleiders. Iedere zeilschool zit op een unieke, karakteristieke locatie en is veilig en betrouwbaar.

Watersportverbond

Het Watersportverbond bestaat uit én maakt zich sterk voor aangesloten verenigingen en vaarscholen. Het Watersportverbond ondersteunt aangesloten locaties en maakt zich sterk om jeugd te binden en verbinden aan de watersport door middel van het lesprogramma ‘De Wereld van Water’. Kinderen kunnen gratis kennismaken met de watersport door middel van Optimist on Tour. Met de Q-cup maken kinderen al jong kennis met de uitdagingen van wedstrijdzeilen in de Optimist. Op deze manier hoopt het Watersportverbond veel kinderen door te geleiden naar verenigingen en vaarscholen zodat ze daar met plezier met de watersport bezig blijven. Daarnaast leidt het Watersportverbond trainers en instructeurs op en blijven we opleidingen ontwikkelen en herontwikkelen zodat wij verenigingen en vaarscholen op allerlei vlakken kunnen ondersteunen en versterken.

Inmiddels zin gekregen in een zeilkamp?

Zoek direct een zeilkamp of ontdek waarom een zeilkamp een onvergetelijke ervaring is!

Direct boeken

Zeilkampen groeien aan populariteit onder jongeren, dus wees er snel bij!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

2 Kinderen

Week 24