Veilige en mooie locatie vlakbij Rotterdam
Zeilen in het nieuwste materiaal
Zeer enthousiaste en bekwame instructeurs

Zeilschool Wavie is een zeilschool gelegen aan de Rottemeren vlakbij Rotterdam. We bestaan uit een team met enthousiaste zeilers die geïnspireerd zijn door de watersport en allerlei andere buitensport activiteiten. Zeilschool Wavie staat voor professionaliteit; We zijn CWO gecertificeerd en geven les op een veilige manier. Daarnaast staan we voor FUN, wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen die les bij ons krijgt vooral veel fun heeft, daarom zullen wij er altijd voor zorgen dat de les programma’s afwisselend/creatief zijn, dat iedereen in de groep geaccepteerd wordt en de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Ten slotte willen wij altijd aan iedereen een uitdaging bieden. We geven dus les op jouw eigen niveau en als je heel enthousiast bent kun je telkens een niveau verder gaan. Je kunt zelfs instructeur worden en jouw zeilverslaving overbrengen aan anderen. Wij bestaan niet zonder onze gezellige en professionele instructeurs en die willen we dan ook graag bedanken voor hun onvermoeide inzet!

Weekprogramma Hieronder lees je ons weekprogramma en heb je een goed idee wat de kinderen in grote lijnen heel de week uitspoken op de zeilschool. De kinderen zijn iedere dag van 9.00 - 17.00 bij ons. Maandag Eindelijk is het zover, de tofste zeilweek ooit gaat beginnen. Deze dag starten we de ochtend met elkaar leren kennen, de zeilschool en de Rottemeren. Daarna gaan we de boten optuigen en starten we met de zeilles. Aan het einde van de middag gaan we alle boten weer aftuigen en sluiten we dag gezamenlijk om 17 uur af. Dinsdag Je bent al eerder wakker omdat je niet kan wachten weer naar de zeilschool te gaan. In de ochtend kom eerst nog de weerman langs om het weerbericht te vertellen. Daarna gaan we vlot het water op om onze zeilkunsten te verbeteren. Na een heerlijke dag zeilen zijn we om 17 uur weer moe en voldaan klaar met de dag. Woensdag Yes vandaag gaan we op zeiltocht met de bestemming nog als verrassing. We zeilen de Rottemeren af en duiken onder de Pekhuisbrug door. Wel even spannend wat met de mast omhoog lukt dit niet. Het water wordt steeds smaller en uitdagender. Nog een klein stukje zeilen en we leggen de bootjes aan bij de ‘Skiberg’. Hier gaan wij als verrassing met ze allen Tuben van deze berg af. Ja en als waterratten kiezen we natuurlijk voor de versie waar we in het water eindigen. We eten nog een frietje en zeilen weer terug naar de Zeilschool. Donderdag Nog maar twee dagen en deze dag staat centraal om zo goed mogelijk aan onze zeildiploma te werken. Heel de dag vliegen we over het water en de tijd gaat hard. Maar gelukkig is deze dag nog iets langer, want ja we hebben vanavond de Bonte Avond. We eten met ze allen op de zeilschool en maken er een leuk feestje van. Om 21 uur is de dag weer afgelopen. Vrijdag Snik snik, de laatste dag. We kiezen ervoor om deze dag alles uit de kast te halen. Van leren wedstrijdzeilen tot aan het einde van de middag een demo geven aan alle ouders en familie om te laten zien wat we wel niet allemaal hebben geleerd. Daarna volgt de diploma/vorderingenstaat uitreiking en genieten we van een lekkere BBQ en praten we nog over alle gave zeilavonturen. Dingen die je onder andere leert tijdens de zeilweek - Sturen met het roer - De zeilen bedienen - De boot aanleggen - Opkruisen - Overstag gaan - Gijpen - Knopen - Zeilstanden - Samenwerken -Omslaan

Direct boeken

Check snel en gemakkelijk de beschikbaarheid van deze zeilschool

Vanaf
349
,-
Boeken

Rottekade 2a/b

2761EA Zevenhuizen

Bij Jachthaven Rottemeren

06-13777345

www.wavie.nl

Onze Vloot

Beschikbaarheid

Week:
30
19/7-25/7
Beschikbaarheid:
3
Er is nog geen informatie beschikbaar
Optimist
349
Laser Pico
349
Valk
349
Week:
31
26/7-1/8
Beschikbaarheid:
3
Er is nog geen informatie beschikbaar
Optimist
349
Laser Pico
349
Valk
349
Week:
32
2/8-8/8
Beschikbaarheid:
3
Er is nog geen informatie beschikbaar
Optimist
333
Laser Pico
333
Valk
333
Week:
33
9/8-15/8
Beschikbaarheid:
3
Er is nog geen informatie beschikbaar
Optimist
333
Laser Pico
333
Valk
333
Week:
34
16/8-22/8
Beschikbaarheid:
3
Er is nog geen informatie beschikbaar
Optimist
333
Laser Pico
333
Valk
333
Week:
35
23/8-29/8
Beschikbaarheid:
3
Er is nog geen informatie beschikbaar
Optimist
349
Laser Pico
349
Valk
349

Boek nu!

Vul dit formulier in om je aan te melden bij de zeilschool. Na het invullen neemt de zeilschool contact met je op voor de verdere afhandeling.

Informatie Hoofdboeker

Informatie Kinderen

Vul voor ieder kind de naam en leeftijd in.

Kind 1

Kind 2

Kind 3

Kind 4

Vorige
Volgende
Bedankt voor je aanmelding, de zeilschool neemt snel contact met je op!
Er ging iets mis met het verzenden.

FAQ

Wat zijn de tijden van de zeillessen?

Maandag, dinsdag, woensdag 9.00 – 17.00
Donderdag 09.00 – 21.00
Vrijdag 09.00 – 18.00

Wat neem ik mee voor een jeugdzeilles?

Zeilen is inspannend en kan ook nat worden. Wij hebben speciaal een wetsuit en zwemvest om jou warm te houden. Neem wel de volgende spullen mee:
Waterschoentjes
Een pet en zonnebrand tegen de zon
Een goed humeur Een regenjas
Mocht je dit niet in bezit hebben kun je dit ook tegen kleine vergoeding erbij huren.

Wat als het slecht weer wordt?

Als het te hard waait (boven 6 beaufort) dan wordt er geen les meer gegeven. Dit doen wij om zowel de veiligheid als de leuke ervaring te waarborgen. Op het moment dat het gaat onweren of er is dreiging dan gaan wij direct van het water af. Als er slecht weer aankomt en dit weten we van te voren kan er gekozen worden voor twee mogelijkheden:
Een les op de kant; er is namelijk erg veel te leren wat je niet op het water kunt doen.
Andere datum prikken

Kan ik mijn CWO diploma bij jullie halen?

Ja wij geven CWO diploma’s af in de volgende disciplines:
– CWO Kielboot 1
– CWO Kielboot 2
– CWO Kielboot 3
– CWO Kielboot 4
– CWO Jeugdzeilen 1
– CWO Jeugdzeilen 2
– CWO Jeugdzeilen 3

Locatie

Hier vind je de zeilschool.

Rottekade 2a/b

2761EA Zevenhuizen

Bij Jachthaven Rottemeren

06-13777345

www.wavie.nl

Inmiddels al zin gekregen in zeilkamp?

Zoek direct een zeilkamp of ontdek waarom een zeilkamp een onvergetelijke ervaring is!