Kleinschalig en persoonlijk
Direct aan het Heegermeer
CWO- en NPJ-zeilschool

Vanaf ons eiland in Heeg varen we zo het Heegermeer op. Aan de ontbijttafel heb je al uitzicht over het meer en kan je je weer verheugen op een heerlijke dag op het water. Met de instructeur altijd in de buurt op het vlot, in de motorboot of bij je aan boord ontdek je hoe gaaf zeilen is.

Ben je 8 jaar of ouder? Dan maak jij onder begeleiding van onze CWO-opgeleide instructeurs je eerste zeilmeters in een Optimist. Eerst via verschillende parcours via de eigen boeien rondom het vlot, maar ook zullen we regelmatig een tochtje varen. Vanaf 12 jaar zijn er nog meer boten waar je in kunt varen, bijvoorbeeld de grootste boot in onze vloot (6,50 m) de Randmeer. Met de instructeur aan boord om tips te geven, leer je samen met de andere deelnemers hoe je deze boot het beste door het water glijdt, overstag gaan en natuurlijk ook weer netje bij de kant aanlegt. Bij de Laser Pico is droog blijven niet gegarandeerd. Met een wetsuit en zwemvest ben je hier gelukkig goed op gekleed. Welk team zet hun boot weer het snelst overeind om alsnog te winnen bij de wedstrijd? Of ga jij een week lang op zwerftocht (vanaf 14 jaar) over de prachtige Friese Meren. Elke dag nieuwe ontdekkingen en nieuw vaarwater. Aan het einde van de middag kom je aan bij een niet landje waar de grote tent wordt opgezet en dektenten over de boot gaan. Na het zeilen is er ook genoeg te doen. Op het eiland en in de boerderij is veel ruimte om te spelen en te ontspannen met je nieuwe vrienden; lekker samen voetballen of volleyballen op het grasveld, tafeltennis of basketbal, het kan allemaal. Na het avondeten is de avond gevuld met avondspellen met het hele kamp, theorielessen en veel gezelligheid. Alle instructeur komen al jaren bij onze zeilschool en zijn zelf als deelnemer bij bij ons begonnen. Zij weten dus als geen ander hoe leuk een zeilkamp is bij Zeilschool Op de Helling. Na een intensieve trainingsweek leren ze onder begeleiding alle kneepjes van het vak en gaan ze goed voorbereid het water op. Iedere week varen we een dagtocht naar andere dorpjes en organiseren we meerdere wedstrijdjes. Met als afsluiting de wedstrijden op zaterdagochtend met alle boten bij elkaar.

Direct boeken

Check snel en gemakkelijk de beschikbaarheid van deze zeilschool

Vanaf
350
,-
Boeken

Gouden Boaijum 2

8621 CV Heeg

0515-712466

www.helling.nl

Onze Vloot

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid van deze zeilschool is nog onbekend.

Boek nu!

Vul dit formulier in om je aan te melden bij de zeilschool. Na het invullen neemt de zeilschool contact met je op voor de verdere afhandeling.

Informatie Hoofdboeker

Informatie Kinderen

Vul voor ieder kind de naam en leeftijd in.

Kind 1

Kind 2

Kind 3

Kind 4

Vorige
Volgende
Bedankt voor je aanmelding, de zeilschool neemt snel contact met je op!
Er ging iets mis met het verzenden.

FAQ

Locatie

Hier vind je de zeilschool.

Gouden Boaijum 2

8621 CV Heeg

0515-712466

www.helling.nl

Inmiddels al zin gekregen in zeilkamp?

Zoek direct een zeilkamp of ontdek waarom een zeilkamp een onvergetelijke ervaring is!